Μεταφορικές Υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα Εμπορεύματα ΜεταφορέςΝτελόπουλος
English Language
Εθνική Οδός Λάρισας - Βόλου

Λειτουργεί καινούριο υποκατάστημα στη Λάρισα το οποίο βρίσκεται δίπλα στην έξοδο Εθνικής οδού, Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Διαθέτει Logistics και Containers,και εκτελεί Διανομές, Αποθήκευση καθώς και μεταφορές /παραδόσεις δεμάτων, μικροδεμάτων, πακέτων κ.α. έχοντας επαφή με μεγάλο δίκτυο συνεργατών από Αθήνα – Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.


Για επικοινωνία και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα:
Τηλ: 2410 972623
Fax: 2410 972624

8ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Λάρισας - Βόλου ( Μεριά Πλατυκάμπου )


ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Η Εταιρία Μεταφορών Ντελόπουλος Trans λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία πολλά χρόνια τώρα, έχοντας την έδρα της στην περιοχή Στεφανοβίκειο. Προσφέρει μεγάλο φάσμα υπηρεσιών στον τομέα Μεταφοράς και Παράδοσης η Εταιρία Μεταφορών Ντελόπουλος Trans είναι από τις κορυφαίες σε αυτόν τον τομέα.
Με πλήρως εξοπλισμένο στόλο φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, που αποτελείται από 14 τρακτόρια, 42 νταλίκες, 5 συνεργαζόμενα αυτοκίνητα και προσωπικό 20 ατόμων, Ντελόπουλος Trans” παρέχει σημαντικό μεταφορικό έργο και υπηρεσίες ποιότητος στους πελάτες της.

Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της "Ντελόπουλος Trans” έχει κατορθώσει μέσα από τις υπηρεσίες και τον επαγγελματισμό της να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες.

Έχοντας πρωταρχικό σκοπό τη συνέπεια και έχοντας θέσει υψηλά στάνταρτς ποιότητας και ασφάλειας στις υπηρεσίες της έχει κατοχυρωθεί στον δύσκολο τομέα των Μεταφορών ως εγγύηση ποιότητας και συνέπειας.
Μεταφορικές Υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα Εμπορεύματα ΜεταφορέςΝτελόπουλος
H "Ντελόπουλος Trans” αναλαμβάνει μεταφορές και παραδόσεις ποικίλων προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτου μεγέθους και ποσότητας. Από βαριά μηχανήματα και εξοπλισμούς, μέχρι μικρά πακέτα και δέματα η εταιρεία καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της.

Ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες ή μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες μπορούν να εξυπηρετηθούν με τις ποικίλες υπηρεσίες ποιότητας και συνέπειας που προσφέρει "Ντελόπουλος Trans”.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει "Ντελόπουλος Trans” μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το πάντα ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσει σε ότι χρειάζεστε.

Μεταφορικές Υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα Εμπορεύματα ΜεταφορέςΝτελόπουλος

Home | Ιστορία | Που Βρισκόμαστε | Ο Στόλος Μας | Container Depot | Γενικές Μεταφορές
Εξειδικευμένες Μεταφορές | Gallery | ΕπικοινωνίαΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRANS
Μεταφορές – Μετακομίσεις

18ο χμ. Εθνικής Οδού Λαρίσης – Βόλου, Στεφανοβίκειο - Μαγνησία
Τηλ: ( + 30 ) 24250 24270
Fax: ( + 30 ) 24250 24271

© 2006- Web Design UK - AroundGreece.com - AroundPelion.com